Waterbags

Vi tilbyder leje og salg af vores egne waterbags, der er designet til prøvebelastning af løfteudstyr, kraner og andre konstruktioner, der kræver test med belastningsvægt ved
nyopførelser, periodisk check og vedligehold. Eksempelvis tilbyder vi waterbags til belastningstest af kraner, løftebjælker, davider, derrick-kraner, redningsbåde mm.

Innovativ løsning

Vores waterbags kan bidrage til en enestående innovativ løsning, med mange fordele frem for traditionel belastningstest med fast vægt. Vores waterbags er lette (vejer kun ca. 2% af waterbagens kapacitet) før påfyldning af vand, og leveres samlede og klar til ophængning. Påfyldning og tømning af waterbags er simpelt og sikkert. Brug af waterbags sænker
projektets transportomkostninger, og muliggør fleksible belastningsprøver afhængig af behov, hvad enten der er tale om begrænset tilgængelighed eller behov for gradvis forøget belastning over tid. Vores waterbags sikrer således fordele som forbedret sikkerhed og økonomi, samt en simplere, mere fleksibel og effektiv løsning på alle projekter med brug for belastningstest.

STANDARDSAMLING

AF WATERBAG

KAPACITET

& STØRRELSE

Safe Marine Serivce tilbyder waterbags fra 1 til 100 ton. Nedenstående er den gennemsnitlige størrelse. Vi kan også imødekomme ønsker om alternative størrelser og kapacitet på bestilling.